lfk-ryttarna

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av lfk-ryttarna - 19 mars 2012 20:32

Hej! Dagens ridpass gick sådär, jag hade Inez. I framridningen kändes hon rätt lugn, lite virrig i galoppen som vanligt men överlag kändes det bra. När vi började hoppa kändes det inte bra alls, Hanna kommer nog visa hur vi red, men man skulle hoppa först ett minihinder, sen ett mellanhögt och tillsist ett mini till. 2 galoppsprång emellan. Först skulle man göra en stor volt vid C och sen svänga in på kort ansats på hindrena, så fort vi hade hoppat första mini började hon dra som fan! Jag tappade nästan all kontroll men när vi hade hoppat det "stora" så kunde jag få lite kontroll iallafall. Efter att man hoppat hindrena skulle man göra en volt vid A. Vid andra volten tappade vi båda fokus och hon bara drog på. När vi gjort övningen några gånger i båda varven hände det omöjliga, Inez sadelgjord gick sönder! Efter det blev det barbackahoppning, när Magnus sa att jag skulle hoppa ändå började jag protestera, men till slut fattade jag att det var omöjligt. Så jag hoppade upp, hämtade andan och började galoppera, volten gick bra men till hindrena hade jag ingen kontroll alls! Jag fokuserade mest på att hålla mig kvar, haha! Efter det ville jag inte rida mer alls men då skulle jag göra det en gång till, denna gång hade jag henne under kontroll. Jag känner att ridningen gör mig modigare och starkare som person. Det känns bra och jag börjar fokusera och njuta av det, livet leker!

 

/Lara

  Hej!

Det är jag som är Hanna. Jag är född 97 och har ridit sedan jag var 8 år gammal. Jag har två hästar som jag tar hand om tre dagar i veckan. Mascot och Maja. Jag hyrde även häst förra sommaren, då var det Mattie, en D-ponny. Denna sommar ska jag hyra en stor häst vid namn Dior ^^

 

        

Hej jag heter Lara och jag är en glad, snäll och pratglad tjej. Jag har ridit sen jag var 6-7 år och min älsklingshäst heter Leopold. Han är den bästa som finns! Jag hyrde honom sommaren 2011 och det var världens bästa sommar hittils! Tjarrå!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards