lfk-ryttarna

Alla inlägg under maj 2011

Av lfk-ryttarna - 24 maj 2011 18:52

                       

Blev helt förälskad i detta täcke från ponnypop. Så snyggt!


                         


                               

Av lfk-ryttarna - 23 maj 2011 21:09

Jag red Leo idag, det gick superbra! Timmen bara flög iväg, jag vet faktiskt inte vart den tog vägen. Helt plötsligt var det bara slut, men det borde ju betyda att det gick ganska bra. Det kändes bra också  

  Vintrig bild på Leo


                                 

Av lfk-ryttarna - 22 maj 2011 19:04

Det har varit superkul idag på hopptävlingen. Men under framridningen kändes det piss och jag kan säga att jag fick en del otrevliga kommentarer som jag kanske inte skulle hört egentligen. Men tja, lite sanning fanns det kanske i dem. Men inne på banan kändes han kononfin. Vi fick hoppa fram på hinder 1 och 2 och det gick bra. Men jag fick nästan inte stopp på honom efter andra hindret. Men sedan när vi fick startsignal och började köra kändes det super, ända fram till hinder 9 där jag fick hjärnsläpp. Jag visste hur man skulle hoppa hindret, men jag såg ingen siffra på den sidan jag kom ifrån så jag svängde ju runt, och när jag kommit till andra sidan kom jag att tänka på att flaggorna, röd flagga ska vara på höger sida och vit på vänster. Så det blev en liten volt där, mitt fel. Men kombinationen som var hinder 10, och som även var sista hindret kändes det bra ändå. Men klart var jag besviken när jag skrittade ut från banan.


Jag kollade på återstående ekipage. Och när alla var klara så ropade dem ut resultatet. Jag hade kommit fyra! Det var jättekul, men jag hade ju bytt om så det var bara att snabbt som ögat byta till tävlingskläder igen och hoppa upp på Mattie.


Här kommer bilder:

                


Nu hoppas jag att filmen funkar. Annars så får ni två printade bilder från filmen.


 


Och bilderna från ärevarvet:

   


                                  

Av lfk-ryttarna - 22 maj 2011 06:06

Nu är klockan 06:07 och jag är sjukt nervös inför tävlingen. Vet inte varför egentligen. Snart ska jag ner till stallet och fixa Mattie. Fast vi är tre stycken som ska tävla med honom så jag behöver inte fixa allt själv.


Och vid halv nio kommer Lara och stöttar mig och tar kort. Bilderna kommer upp senare idag.


                              

Av lfk-ryttarna - 21 maj 2011 22:46

Hej, Kvällen spenderades med viola & Elin, fina cheyer sådär ;) först så träffades jag och viola på subway och chillade lite där :) Sen kom elin, NETTO STÖDJER BARNCANCERFONDEN :D hah ville bara säga det fast det är tyvärr inte sant :( men aja, imorgon så ska jag hjälpa hanna på tävlingen det ska bli kuligt.  Och så ska man försöka att ta lite fina kort oxå ;D fast det får man väl se hur det går ;)


pusss på dagen. ♥


    


p.s var tvungen att lägga upp en bild på mej och min älskling <3  



Av lfk-ryttarna - 21 maj 2011 20:22

Jag borde nog packa till imorrn. Jag ska vara i stallet kl 7 eller halv 8 och rykta Mattie, och klockan 08.00 ska vi samlas och bygga bana. Sedan går första start klockan 10. Så det kommer bli en heldag i stallet, men jag fixar lite tidsinställda inlägg 


                                 

Av lfk-ryttarna - 21 maj 2011 14:31

Hejsan :)


Idag hade jag Inez på ridningen, det gick bra tror jag, svinkul var det iaf :D


Hanna la upp bilder ;) kolla gärna :D


nu ska vi åka till mina kusiner ;)


  hanna har redan lagt upp den bilden men aa ;)


 

Av lfk-ryttarna - 21 maj 2011 13:31

Ja, det blev tyvärr ingen film på Lara när hon red idag. Men till min glädje hoppade de på stora banan och då kan man få jättefina bilder, vilket jag också fick  Dock så var banan väldigt dammig, så en del bilder blev lite dammiga. Men det får ni stå ut med.


                          

Glad Lara. Rolig min i allafall  

Jag ska ju tävla imorrn också, och då ska jag ha:

  Mattie, det känns jättebra!

  Men det är 12 startande i blåbärsklassen, och 17 i KM. Jag ska vara med i KM och jag har startnummer 6, det blir nog jättebra. Och om jag kommer förlora på banan kommer jag ju i allafall vara snyggast, eller?   

                                

  Hej!

Det är jag som är Hanna. Jag är född 97 och har ridit sedan jag var 8 år gammal. Jag har två hästar som jag tar hand om tre dagar i veckan. Mascot och Maja. Jag hyrde även häst förra sommaren, då var det Mattie, en D-ponny. Denna sommar ska jag hyra en stor häst vid namn Dior ^^

 

        

Hej jag heter Lara och jag är en glad, snäll och pratglad tjej. Jag har ridit sen jag var 6-7 år och min älsklingshäst heter Leopold. Han är den bästa som finns! Jag hyrde honom sommaren 2011 och det var världens bästa sommar hittils! Tjarrå!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards